Cosul dvs. este gol

Catalog produse


Curs valutar
Marci produse

AGITATOR MAGNETIC CU INCALZIRE AREX DIGITAL PRO

Cod: SA20500410

Marca: VELP

 

 

Pret fara TVA: 2181.58 Lei / BUC

Stoc terminat

Comanda acest produs

Comanda instant - AGITATOR MAGNETIC CU INCALZIRE AREX DIGITAL PRO

Email Telefon

AGITATOR MAGNETIC CU INCALZIRE AREX DIGITAL PRO

AGITATOR MAGNETIC CU INCALZIRE   AREX Digital PRO

Agitator digital cu incalzire cu aliaj de aluminiu CerAlTop ™ și acoperire ceramică, pentru viteza și temperatura setate cu precizie. Poate fi conectat la Pt100 și / sau VTF pentru controlul direct al temperaturii lichidului.
Afișaj digital pentru viteză și temperatură
AREX Digital PRO este unul dintre cele mai avansate agitatoare cu incalzire.

Rotind butonul din stânga este posibil să reglați temperatura (până la 370 ° C), în timp ce cea din dreapta controlează viteza de agitare (până la 1500 rpm).
SpeedServo ™ asigură o viteză constantă chiar și atunci când vâscozitatea se schimbă (contrareacțiune).
 
AREX Digital PRO oferă cea mai avansată tehnologie, deoarece este echipat cu afișaj digital pentru a seta fin viteza de agitare și temperatura.
 Afișajul digital extrem de luminos și ușor de citit arată constant temperatura și viteza setate de operator.
 
Termoreglare excelentă
AREX Digital PRO vine ca pachet, inclusiv sonda externă Pt100, pentru termoreglare până la 250 ° C, cu o precizie de ± 1,0 ° C și oferind posibilitatea de termoreglare directă și control al lichidului.
 

AREX Digital PRO include termoregulatorul digital VTF, pentru o termoreglare perfectă și precisă până la 300 ° C, cu o precizie superioară de ± 0,5 ° C, care permite, de asemenea, funcționarea nesupravegheată datorită temporizatorului de la bord.

AREX Digital PRO poate suporta și sonda externă Pt100.
 

CerAlTop ™ exclusiv, realizat din aliaj de aluminiu acoperit cu ceramică, asigură o omogenitate remarcabilă a temperaturii și un transfer optim de căldură pe întreaga suprafață, de până la 370 ° C.

Acoperirea specială din ceramică albă, care asigură o curățare ușoară și o rezistență excelentă la substanțe chimice, zgârieturi și abraziuni la suprafață.

Agitatorul cu plăci fierbinți AREX Digital PRO asigură utilizatorului un nivel premium de siguranță și protecție.

Panoul de control este ușor accesibil, este poziționat la o distanță sigură de sursele de căldură și este protejat împotriva posibilelor daune cauzate de scurgerile de lichid datorită unei caneluri dedicate scurgerii.
 

AREX Digital PRO poate fi programat cu o temperatură maximă de siguranță, utilă pentru anumite aplicații particulare care necesită să nu depășească anumite temperaturi și să prevină încălzirea neintenționată.

În plus, este activat un avertisment de temperatură ridicată „Hot Plate Warning” și rămâne afișat chiar și atunci când instrumentul este oprit, până când temperatura plăcii s-a răcit sub 50 ° C.

Structura turnată sub presiune este proiectată astfel încât scurgerile accidentale de lichid să nu poată ajunge în părțile interne ale agitatorului cu placă fierbinte.
 

Agitatorul pentru plăci fierbinți AREX Digital PRO oferă un profil extrem de inovator și un design atractiv pentru un confort remarcabil.

De asemenea, înclinația panoului frontal a fost atent studiată pentru a facilita utilizarea și pentru a citi în mod clar valorile afișate pe afișajele digitale

Material -structura din aluminiu vopsit epoxidic
Placa de incalzire:aliaj de aluminiu acoperit cu acoperire ceramică
Diametru placă de încălzire:135 mm
Ecran digital:una pentru viteză, una pentru temperatură
Conectare pt100:furnizat
Conexiune vertex:furnizat
Clasament de protecție cei en 60529:ip 42
Putere:630 w
Greutate:2,6 kg 
Dimensiuni (wxhxd):165x115x280 mm 
Reglajul vitezei electronice:până la 1500 rpm

spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de SOLANTINS S.R.L., CIF: RO30545999, Reg.Com: J40/9288/2012

sticlarielaborator.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.