Cosul dvs. este gol

Catalog produse


Curs valutar
Marci produse

UNITATE DE DISTILARE UDK 129

Cod: F30200120

Marca: VELP

 

 

Pret fara TVA: 15801.10 Lei / BUC

Stoc terminat

Comanda acest produs

Comanda instant - UNITATE DE DISTILARE UDK 129

Email Telefon

UNITATE DE DISTILARE UDK 129

UNITATE DE DISTILARE UDK 129

Unitate de distilare Kjeldahl pentru analizele dvs. referitoare la diferite aplicații, cum ar fi determinarea azotului amoniacal, determinarea proteinelor, conținutul de azot (Kjeldahl sau distilarea directă alcalină), azot azotic (după reducere / Devarda), fenoli, acizi volatili, cianuri și conținut de alcool.


Unitatea de distilare Kjeldahl UDK 129 funcționează automat, după setarea timpului de adăugare și distilare a hidroxidului de sodiu utilizând afișajul LCD pentru a obține rezultate fiabile și precise. Pompele de înaltă precizie asigură o dozare constantă și precisă a reactivilor, iar apa de răcire este oprită automat în timpul pauzelor, reducând astfel consumul acestuia.

UDK 129 include numeroase caracteristici care asigură o distilare eficientă și fiabilă, cu mult peste așteptările unei unități obișnuite de bază.

Unitatea de distilare UDK 129 asigură cele mai înalte standarde de siguranță pentru a oferi o protecție maximă operatorului: utilizarea unui sistem inovator permite inserarea eprubetei în siguranță completă și utilizarea eprubetelor de diferite dimensiuni.

Condensator exclusiv din titan
VELP Scientifica a dezvoltat și brevetat inovatorul condensator din titan capabil să asigure performanțe ridicate și economii considerabile de apă (de la 0,5 l / min la 15 ° C - 1 l / min la 30 ° C) cu o întreținere minimă.
Condensatorul de titan asigură că temperatura distilatului rămâne întotdeauna sub valoarea pragului sigur (35 ° C), așa cum este indicat în metoda Kjeldahl, fără pierderi de azot.
Generator de abur brevetat
Generatorul de abur brevetat utilizat de unitățile de distilare UDK Kjeldahl oferă performanțe unice, fiind o soluție brevetată.

Un termostat asigură funcționarea corectă a generatorului de abur, un termostat de siguranță elimină riscurile pentru operator și garantează condiții de lucru sigure.

Nivelul ridicat de precizie și precizie asigură rezultate corecte și detaliate fără scurgeri chiar și după utilizarea intensivă.
 

Timp rapid (p) de reîncălzire
Siguranță totală: fără presiune internă
Dispersie termică redusă
Repetabilitate mare
Performanță și rezistență ridicate
Fără întreținere
Termostat de siguranță
Funcționează cu apă deionizată

Structura:tehnopolimer rezistent la coroziune
Afişaj:LCD
Timp de întârziere (analiza de aliaje devarda)0 - 99 min
Timp de distilare:5 minute pentru a colecta 100 ml distilat
Adiție de hidroxid de sodiu:automat
Volumul hidroxidului de sodiu:0 - 100 ml
Consum de apă:de la 0,5 l / min la 15 ° c - de la 1 l / min la 30 ° c
Biblioteca protocolului:1 metodă personalizabilă
Reproducibilitate (rsd):≤ 1%
Recuperare:≥ 99,5% la niveluri de azot între 1 și 200 mg n
Limita detectiei:≥ 0,1 mg n
Putere:2100 w (1700 w la 115v)
Greutate:25 kg 
Dimensiuni (wxhxd):385x780x416 mm




spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de SOLANTINS S.R.L., CIF: RO30545999, Reg.Com: J40/9288/2012

sticlarielaborator.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.